Този хаос, този рекет върху българите трябва да престане. - 

...
Този хаос, този рекет върху българите трябва да престане. - 
Коментари Харесай

Борисов: Да пазим евроатлантическия курс, най-важно е влизането в еврозоната

" Този безпорядък, този рекет върху българите би трябвало да престане. " -  съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто упражни правото си на глас на днешния парламентарен избор в Банкя. 

" Вчера и оня ден започнаха да излизат далаверите на ръководещите. Когато всичко стане ясно какво се прави и дребното останали да гласоподават за тях ще се отвратят. Това е в областта на политиката по време на избори. " - добави той. 

" В света е война, ясно позициониране. Разбирам от сътрудниците политици, които бягат и се крият, заобикалят тематиката, само че идващите месеци това ще е съществена тематика. Ясно сме декларирали, че при тази експанзия и война с явен агресор Путин, не съветският народ, при този фарс на референдумите, България би трябвало да е ясна, безапелационна и точна за мястото си, където се намира – в Европейски Съюз и НАТО. Влизането в еврозоната би трябвало да е първа и най-важна задача, сподели Борисов. Иначе сме главен производител на ток и храни, можем да храним Балканите, да изнасяме сила, дава се голяма опция за водни централи за каскади и какво ли не. Парите по ПВУ би трябвало да се насочат по верните места, точно в силата, където в идващите години ще е най-важно. " - уточни Борисов.

Енергетика, еврозона, правосъдна промяна, диверсификация от Газпром - това са тематиките, които водачът на ГЕРБ изброи като съществени.

" Вчера видяха всички - споделиха благодаря на Борисов (чуждестранните гости), че стартира интерконектора. Ние имаме редкия късмет да сме най-диверсифицираната страна на Балканите, с най-мощната компресора система, добави Борисов. Надявам се Радев да е взел ограничения за това да има почтени избори, нека е взел ограничения. " - сподели още той.

" Ако политиците не престават да се вършат, да се водят от егото си и да не се преценяват с хората, които са дали своят вот, най-после няма никой да отиде да гласоподава. Реваншизъм мога да им обещая, че няма да има. " - ангажира се Борисов, като посочи, че не би трябвало да се позволява серпантина от избори.

" Държавата би трябвало да остане на евроатлантическия курс. И въоръжение, и всички военни планове, руснаците обичат мощните, и отговорът не, е не. Важното е разсъдъкът да надделее, светът е война. " - той.

Борисов уточни, че в райони на война вложенията са извънредно ниски, а инфлация се лекува с вътрешни и външни вложения. " Това са елементарни правила, би трябвало всеки да ги знае. Надявам се на разсъдък от всички. Ние имаме, доказахме, всевъзможни разновидности да оказваме помощ на страната си. " - добави той.

Според него в случай че водачите на политическите обединения и хората, които дефинират политиките на партиите не са ангажирани с едно държавно управление, то е извънредно компромисно и несигурно.

" Повярвайте ми, сега аз съм най-добронамереният човек към тях. Към всички партии приказвам. Аз съм най-хубавият и рационален политик. Аз съм индивидът с най-вече опит, с най-вече контакти, потвърдени, и тъкмо в този момент неслучайно Бойко Борисов бива споменаван от Вучич, от Мицотакис и Ердоган, всичките. Защо мислите? Едно е да отида аз при тях, друго е да отиде който и да е. Но аз ще му оказвам помощ, тъй че оставям на другите сътрудници да си изберат, несъмнено, в случай че имаме положително класиране. " - означи Борисов във връзка с премиерския пост.

" Ние одобряваме успеха на всеки един и си заставаме на мястото, където народът ни отрежда. " - сподели още водачът на ГЕРБ. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР